Jump to content

Victoria Beckham tervezhet a H&M-nek

2015. 06. 04. 22:02

Vásárolnál Victoria Beckham által tervezett ruhákat? Akkor meg pláne, ha elérhető áron kapnád meg ezeket a menő rucikat? Álmod megvalósulhat, a H&M és Victoria Beckham ugyanis megállapodáson dolgoznak!

Jelenleg a világ egyik legkeresettebb divattervezőjének ruháit 1500 fontos kezdő áron lehet megvásárolni. Victoria Beckham letisztult dizájnjai ezen az áron érhetőek el legolcsóbban, de legnépszerűbb ruhái ennek az összegnek többszörösébe is kerülhetnek.

Ám az egykori Spice Girlből lett divatmogul nagyasszony az Independentnek adott legfrissebb interjújában már beszélt egy lehetséges H&M-mel kapcsolatos megállapodásról. Victoria elmondta, hogy mindig is szeretett volna azok számára is tervezni, akik nem tudják megfizetni a high-end dizájner ruhákat, így tökéletes megállapodást szeretne a menő divatcéggel, melynek megfizethető kategóriájú ruhái a legnépszerűbbek a világon.

A H&M az elmúlt néhány évben számos luxusmárkával egyezett meg, hogy számukra tervezzen eladható, középkategóriás árszínvonalú kollekciót, így az elmúlt időszakban Karl Lagerfeld, Donatella Versace és Alexander Wang által fémjelzett ruhákat is megkaphattunk elérhető áron. A legutóbbi együttműködés a Balmainnel íródott alá, jelenleg pedig Victoria Beckhammel tárgyal a cég egy esetleges kollekcióról.

David Beckham felesége egyelőre még nem írt alá szerződést egyik divatcéggel sem, ám terve mindenképpen az, hogy kreációit azok is hordhassák, akiknek adott esetben nincs félmillió forintnak megfelelő összegük egy darab ruhára...


(Fotó: Karl Hab Flickr)
divatesszepseg_sticky_layer_redesign