Jump to content

Hogy legyél 100%-ig Swag Yolo?

2015. 05. 06. 18:00

Nézzük, hogy milyen kiegészítőkre, ruhadarabokra van szükségünk ahhoz, hogy elmondhassuk magunkról: „Igazi Swag Yolo vagyok!”.

Kezdjük felülről, ergo a sapival: Itt a Fullcap és a csövessapik közül válogathatunk, a lényeg, hogy mindkettőn szerepeljen valami szöveg szép nagy betűkkel (pl.: SUPRA, New York, WTF, OMG… stb.).

Ékszerek: nyaklánc, karkötő, gyűrű… a lényeg itt is a kulcsszavak megjelenése. A leggyakoriabbak a Swag és Yolo szövegűek, többnyire fekete-fehér színkompozícióval.

Póló, pulcsi: Legyen hosszú, legyen kicsit bő, szerepeljen rajta kevés szöveg, természetesen hatalmas betűkkel. Az se gond, ha rikító színű, a lényeg: túl sok szín ne virítson rajta, az már inkább a hippi kategória lenne.

Nadrág: mélyülepű, fent bő-lentebb szűk, ha rövid gatya, akkor lehetőleg térd alá ne érjen. Más kritérium nem nagyon van.

Cipő: Lehetőleg futócipőd legyen, a színvilág szinte teljesen mindegy. A legmenőbb választások manapság a Nike Airmax-ek, de akin Puma, vagy Adidas feszült, azt sem kövezik meg.

További érdekességekért kérjük keressék fel Facebook oldalunkat.

(Fotó: Oogeewoogee)

divatesszepseg_sticky_layer_redesign