Jump to content

A szezon sikercipője megint Louboutiné

2015. 04. 30. 17:15

Christian Louboutin cipői mindig is kasszasikernek bizonyultak, hiszen egyediek, különlegesek, kényelmesek és klasszikusan nőiesek. Az idei tavasz sztrája a So Kate tűsarkú.

Louboutint legendássá vált piros talpú lakkcipője tette igazán ismertté. Sikerének titka két szóval írható le: elegancia és kényelem.

Az első, mindössze 17 évesen piacra dobott világsikerének, a piros talpú lakkcipőjének sarok magassága 12 és 16 cm között mozog. Louboutin mentora Charles Jourdan, a tűsarok megalkotója lett. Dolgozott a Chanel és Dior divatházaknál is, majd megnyitotta első párizsi üzletét. Azóta szinte már minden nagyvárosban kaphatók cipő költeményei, miközben az online cipőáruházak első számú keresésének számít.

A mai napig kétezer pár "Pigalle" tűsarkút adnak el naponta világszerte. Ami nem csoda, hiszen Louboutin cipőit azok a hölgyek is szívesen és hosszan viselik, akik nehezen járnak a magassarkúkban. Cipőinek belső magassága soha nem haladja meg a 8 cm-t, így a Louboutin körömcipők kényelme világhírű. 20 év alatt a Louboutin cipők egyet jelentenek a szexi és divatos magassarkú cipőkkel.

Évente két kollekciót dob piacra a mester, melyben egyaránt szerepelnek körömcipők, csizmák, szandálok, mindez bőrből, csipkéből, prémből és szaténből.

A 2015-ös tavaszi szezon statisztikái alapján gyönyörű és klasszikus tűsarkúira, a "So Kate" cipőkre kerestek rá a legtöbben az online cipőáruházakban. Nem csoda, a kecses, letisztult vonalú magassarkúk minden nő lábán hihetetlenül szexin állnak.

(Fotó: myfantabolousworld)
divatesszepseg_sticky_layer_redesign