Jump to content

7 ruha, ami minden nőnek kell

2015. 04. 22. 11:36

trendek jönnek, trendek mennek, ám egy valami örök: a női ruha! Az a hosszú vagy rövid szoknyás dressz, ami a lehető legnőiesebb darabja a ruhatárnak. Igen ám, de milyen típusú ruhákból érdemes összegyűjteni egy kollekciót?

1. Munkahelyi ruha
Ez a szűk fazonú, hosszú ujjú és térdig érő, egyenes vonalú ruha tökéletesen alkalmas formális viseletet előíró munkahelyre vagy tárgyalásra. Visszafogott, mégis nőies.

2. Maxiruha
Újra divat a földig érő, könnyű anyagú, lenge maxidressz. Nyárra tökéletes kánikularuha és azok is bátran hordhatják, akik nem akarnak sokat megmutatni magukból vagy esetleg van takargatnivaló testrészük.

3. Nappali ruha
Ez a típusú ruha a munkahelyi ruhánál kissé könnyedebb, rövidebb ujjú és rövidebb szoknyájú, klasszikus doll ruha, mely kevésbé formális, mégis visszafogott.

4. Alkalmi ruha
Minden nő gardróbjába kell egy igazán feltűnő, elegáns estélyi darab, melyben esküvőre és bálra is elmehetsz. Hosszú, ujjatlan és díszes is lehet!

5. Nyári ruha
A meleg napokra, nyaralásra mindenképpen szerezz be egy könnyű, színes nyári rucit, mely a hőség óráiban a legkényelmesebb, mégis szexin nőies viselet.

6. Koktélruha
Sosem árt, ha szekrényedből elő tudsz húzni egy buliba, partira vagy akár nyári szabadtéri esküvőre is felhúzható dögös koktélruhát. Legyen szexi, testre simuló és különleges!

7. A kis fekete ruha
Kötelező darab, hiszen szinte bárhova felvehető és mindennel variálható. Egyszerű vonalú, elegáns ls klasszikus fekete koktélruha, mely mindenkin jól áll!

(Fotó: 30daysfitnesschallenges)
divatesszepseg_sticky_layer_redesign