Jump to content

Ezek lesznek a nyár színei!

2015. 04. 13. 18:00

Sokan vannak, akik nem feltétlenül ruhájuk fazonjával, vagy alakjával követik a divatot, hanem annak színével. Persze az a legjobb, ha a két szempontot vegyítjük. Nézzük melyek a 2015-ös nyár divatszínei!

Akvamarin kék: A világos zöldeskék és a Halvány türkizkék kombinációjának gyönyörűsége. A szó egyébként berill eredetű, jelentése: drágakő.

Klasszikus kék: A kék az ég és a tenger színe. A kékről gyakran a biztonságra(?) és a stabilitásra gondolunk. Ez a szín szimbolizálja a reményt, a hűséget, a bölcsességet, a bizalmat, az intelligenciát, a becsületet, az igazságot és a mennyet.

Lucite zöld: A zöld egy igazán különleges árnyalata ez. Mostanában rengeteg ilyen ruhadarabot láthattunk, szóval nem lepődnék meg, ha a nyár slágerévé válna ez a szín.

Piros: A piros a vér és a tűz színe, de párosítják a veszéllyel, a szerelemmel, és a háborúval is. A piros egy olyan szín, amely képes a vérnyomás emelésére, növeli a légzésszámot, és felgyorsítja a belső folyamatokat. A piros szín az erotika egyik legkifejezőbb eszköze, gondoljunk csak a piros ajkakra, a piros körmökre, vagy éppen a piroslámpás házra. Ki ne bolondulna meg tőle?

Eperszín: A piros egy világosabb árnyalata, amely még így is képes elcsavarni a tekinteteket. Számtalan kollekcióban feltűnt már ez a szín, és úgy tűnik, hogy az idei nyáron is találkozhatunk vele az utcákon.

(Fotó: Pinterest)

divatesszepseg_sticky_layer_redesign