Jump to content

Az új Valentino őrület: Tango

2015. 04. 06. 15:35

A Valentino lábbelik mindig is az ikonikus cipők közé tartoztak. A legutóbbi őrületet a Rockstud okozta, most pedig itt az újabb cipellő, mely egyre több modell, divatikon és sztár lábán jelenik meg: a Tango!

A Rockstud egy időben minden magára valamit is adó divat ikon számára kötelező darab volt, ebből következően pedig villámgyorsan elterjedt a sztárvilágban és a trendeket követni szándékozó, minőségre és névre adó női lábak tehetős tulajdonosai között. A hegyes orrú, tűsarkú gladiátor szandál szegecseivel mindenhol hódított, és mindenféle színben és mintában kapható volt. Állandó szereplője lett a kifutók, a vörös szőnyeg és a puccos társadalmi események világának, így nem csoda, ha a Valentino tervezői újabb ikonikus darabot dobtak piacra.

A Tango most kezdi bevetni magát a legmenőbb női cipők területére, divatbloggerek, tanácsadók, tervezők és sikkes hölgyek kedvence lett, így egyre többször találkozunk vele. A Tango más, mint a Rockstud, hiszen a mostanság oly divatos chunky heel, azaz a vastagabb sarok révén azok számára is elérhető viselet, akik nem szeretik vagy nem tudják viselni a kétségtelenül kényelmetlenebb tűsarkú cipőket. A Tango ráadásul egészen pici sarokkal is kapható, mely komfortos, hétköznapi, mégis elegáns viseletet biztosít. A semleges színekben elérhető, lekerekített, zárt orrú, bokapántos lábbeli kényelmes, sikkes, szinte kislányosan nőies, mégis elegáns darab, mely egyaránt hordható alkalmi, szoknyás öltözékekhez és a hétköznapi farmer outfitekkel együtt is.

(Fotók: pinterest)

divatesszepseg_sticky_layer_redesign